WAMblog

Uusimmat blogipostaukset

Kehon liikettä

29.11.2017 12.16 - Piia Oksanen
Noudatamme yleisönä museorakennuksen antamia ohjeita reiteistä ja keskinäistä sanatonta sopimusta hillitystä käyttäytymisestä. Useimmat tuntevat kiellon koskea taideteoksiin ja ovat tietoisia siitä, että henkilökunta saleissa valvoo tämän säännön noudattamista.

WAMbience – viisikymppisen pulssia tunnustelemassa

5.10.2017 17.39 - Johanna Seppä
Parhaat ideat syntyvät kahvipöydässä. Niin myös WAMbience. Turkulainen pitkän linjan elektronisen musiikin toimija X-Rust oli ollut kiinnostunut WAMin museotilasta jo pitkään, ja kun museollakin oli haluja uusiin aluevaltauksiin, päätimme lyödä uteliaat päämme yhteen.

Tilaa ja aikaa taiteelle

13.9.2017 09.25 - Susanna Hujala
Olen kulkenut WAMin kanssa samaa matkaa nyt jo 17 vuotta. Mukana on ollut niin aurinkoisia aikoja kuin tuulisempiakin vuosia. Näin juhlavuonna halusin tehdä kurkistuksen museon tilastoihin koko 50 vuoden matkalta. Mitä kaikkea ne voisivat kertoa?

Kuinka rakentaa tapahtumasta huikea spektaakkeli?

15.8.2017 09.53 - Pauliina Nyqvist
Kun aloitin pestini museoassistenttina maaliskuun lopussa, olin erityisen innoissani siitä, että Taiteiden yön suunnittelu ja organisointi oli to do -listallani.

Perjantaipötköttely – urbaani vaihtoehto riippumatossa makoilulle

27.6.2017 09.30 - Johanna Seppä
Me museotyöntekijät teemme näyttelyitä ja tapahtumia yleisölle, emme itsellemme. WAMissa vastikään avautunut Jacob Hashimoton näyttely sekä samaan syssyyn startanneet Perjantaipötköttelyt ovat kuitenkin sen verran koukuttava kombo, että museolehtorikin innostuu.

Sivut