Hyvä joulupukki

Täällä yksinäinen taiteenharrastaja löytäisi keskustelukaverin tai sielunsisaren vaikka työpajasta tai tapahtumasta.

Olemme täällä WAMissa olleet kilttejä koko vuoden ja työskennelleet ahkerasti. Toivoisimme joululahjaksi ensi vuotta ajatellen seuraavia asioita:

Toivoisin kovasti yhteistyötä uusien innostavien kumppanien kanssa. Haluaisin innostua heidän kanssaan, oppia heiltä uusia asioita ja nähdä asioita heidän kauttaan uusin silmin. Toivoisin saavamme myös uuden ihanan näyttelysihteerin vanhan rakkaan näyttelysihteerimme jäädessä eläkkeelle. Lopuksi toivoisin rahaa tuotantoihimme, jotta voimme tuoda esille jatkossakin mahdollisimman kiinnostavia asioita yleisöllemme.

Susanna

Minä toivoisin, että sellaiset ihmiset, jotka ovat jo käyneet meillä katsomassa näyttelyitä, tulisivat uudelleen ensi vuonna koska meillä on tulossa paljon uusia mielenkiintoisia, ajatuksia herättäviä ja hauskojakin näyttelyitä. Ja toivoisin, että ne jotka eivät ole vielä käyneet WAMissa, uskaltaisivat tulla ovesta sisään ja antautuisivat kokemaan taidetta ilman ennakkoluuloja ja pakonomaista tarvetta ymmärtää. Ja lopuksi toivon, että WAMin remonttiasia menisi eteenpäin, talo kun alkaa olla aika rapistunut…

Jonni

Rakas harmaaparta, toivoisin tulevalle vuodelle ilahduttavaa ja vauhdikasta näyttelyvipinää, joka antaisi löytämisen ja oivalluksen iloa kaikille jokivarren kulkijoille. Toivoisin kiinnostavia lyhytelokuvanäytöksiä ja pohdiskelevia alppimaisemakuvauksia, jonka äärelle voisi pysähtyä ihmettelemään vuorten takaa siivilöityvää valoa. Toivoisin myös kansainvälisiä vierailijoita ja uusien nousevien sekä yllättävien nimien näyttelykokonaisuuksia. Toivoisin uuden kautta avautuvan erilaisia näkökulmia ja samalla mahdollisuus nähdä asioita yhdessä ja yhteisesti.

Terhi

Toivoisin lahjaksi sopivassa suhteessa pehmeitä ja kovia paketteja sekä kasapäin herkkuja.

Joku kimalteleva hittilelu (esimerkiksi Wampula-sarjan glitterinen uutuus) olisi ihana. Haaveilen myös Lego Architecture WAM -pakkauksesta sekä superpehmeistä torkkupeitoista museon säkkituolien yhteyteen. Myös musiikkia ja videoita olisi kiva saada, samoin diskopallo! Lisäksi toivoisin koko henkilökunnalle hauskaa peliä, jossa seikkaillaan joukkueittain taikamaailmassa.

Johanna

Parahin joulupukki, WAMissa on oltu erittäin ahkeria ja innovatiivisia uuden ohjelmiston laadinnassa. Ensi vuonna meillä pöllyää tähtisadetta ja intohiukkasia, joita toivon pukinkin levittävän rekensä mukana lentäessään Turun taivaan yllä. Toivoisin samalla ajatusten puhkeamista, keskittyneitä tuokioita ja oivalluksia elämästä ja ajasta. Olisi aika ihanaa, jos WAM olisi ihmisten mielessä virkistävä ja avoin paikka tulla ja viipyillä. Täällä yksinäinen taiteenharrastaja löytäisi keskustelukaverin tai sielunsisaren vaikka työpajasta tai tapahtumasta. Museosta saisi energiaa elämään tai tyvenen hetken arjen kiireen keskelle.

Satu