Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

3.9.2010

Kaupunginhallituksen päätöksiä 16.8.

Turun kaupunginhallitus kokoontuu 16.8. ja käsitteli mm. seuraavia asioita:

Yliopistonmäen kiinteistön vuokraaminen Turun yliopistolle

Kaupunginhallitukselle esitettiin, että kaupunki vuokraa Turun yliopistolle yliopiston käyttämän maa-alueen nimellisellä yhden euron vuosivuokralla 50 vuoden ajaksi. Tontin suuruus on 45.503 neliömetriä. Yliopisto voi vuokrata tontin eteenpäin Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle. Järjestelyllä on tarkoitus tukea taloudellisesti Turun yliopistoa. Samankaltainen järjestely tehtiin jo vuonna 1953, jolloin maa-alueen käyttöoikeus luovutettiin Turun yliopistolle vastikkeetta.

Kaupunginhallitus palautti asian uudelleen valmisteluun.

Palvelujohtajan viran perustaminen ammatti-instituuttiin

Kaupunginhallitus päätti 12.4, että ammattiopetuslautakunnan tulee valmistella esitys nuorten ja aikuisten koulutuksen pääprosessin tilaajatoiminnasta vastaavan palvelujohtajan viran perustamisesta. Virka perustuu kaupunginvaltuuston päätökseen, jonka mukaan nuorten ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus yhdistetään saman lautakunnan ja hallintokunnan alaisuuteen 1.1.2011 alkaen.

Kaupunginhallitus päätti, että palvelujohtajan virka perustetaan 1.9.2010 lukien, ja että viran tehtäväkohtainen palkka 5.200 €/kk. Kelpoisuusvaatimuksiksi päätettiin tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito sekä ruotsinkielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Näyttelyvakuuden myöntäminen taidemuseolle

Turun taidemuseon museonjohtaja on anonut 1.200.000 euron näyttelyvakuutta taidemuseoon tulevaa ”Otto Mäkilä - Punainen levoton kipinä" -näyttelyä varten. Vakuus tarvitaan näyttelyyn tulevien teosten kuljettamista varten.

Näyttely on avoinna Taidemuseossa 28.1. – 29.5.2011. Kaupunginhallitus myönsi näyttelyvakuuden kaupunginvaltuuston hyväksymien ohjeiden ja riskienhallintapäällikön lausunnon mukaisesti.

---

Kaupunginhallituksen ja –valtuuston esityslistat löytyvät osoitteesta www.turku.fi/esityslistat


Sivua viimeksi päivitetty 3.9.2010 8:30 ja sivu on julkaistu 16.8.2010 14:44

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi