Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

20.4.2012

Turun ammatti-instituutti palkitsi työelämän yhteistyökumppaneitaan

Turun ammatti-instituutti palkitsi yhteistyökumppaneitaan ja opettajia seitsemännen kerran jakamalla heille diplomit tunnustuksena arvokkaasta ja monivuotisesta työpanoksesta nuorten työssäoppimisen hyväksi. 

Koulutusalakohtaisten työssäoppimisen koordinaattoreiden esityksestä Turun ammatti-instituutti luovutti kaikkiaan 23 diplomia työelämän edustajille 19.4.2012 ravintola Alabamassa pidetyssä tilaisuudessa. 

Samassa tilaisuudessa jaettiin myös kolmelle työssäoppimisen parissa pitkään työskennelleelle opettajalle vastaava diplomi.

Työssäoppimista toteutettu jo yli kymmenen vuotta

Kaupan ja palveluiden tulosalueen rehtori Terhi Hotokka toivotti työelämän edustajat tervetulleiksi tilaisuuteen ja kiitti heitä työssäoppimisen hyväksi tekemästään työstä. 

– Työssäoppimista on toteutettu jo yli kymmen vuotta ja tämä aika on osoittanut, miten onnistunut ratkaisu aikanaan tehtiin, kun otettiin jokaiselle opiskelijalle vähittäin 20 ov:n työssäoppiminen osaksi tutkintoja. Työssäoppimisen avulla on saatu koulutuksen ja työelämän yhteistyö aivan uudelle tasolle, kiitti rehtori Hotokka kuulijoita. 

Hotokan mukaan suunnitelmallinen työpaikalla tapahtuva oppiminen on avannut uusia mahdollisuuksia työpaikan ja koulutuksen järjestäjän väliselle yhteistyölle. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on yrityksille mahdollisuus turvata nykyisten työntekijöidensä osaaminen ja rekrytoida potentiaalisia tulevaisuuden osaajia palvelukseensa. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen suunnittelu on parhaimmillaan yhteistyötä, josta hyötyvät opiskelija, työpaikka ja koulutuksen järjestäjä. 

Monia työelämän yhteistyöhankkeita

Tervetulotoivotuksen jälkeen tulosalueiden rehtorit jakoivat omien alojensa diplomit. Samalla he kertoivat lyhyesti alansa ajankohtaisista koulutuksellisista asioista. 

Työssäoppimisen koordinaattori Rolf Holmberg kiitti myös omasta ja muiden koordinaattoreiden puolesta kuulijoita. Hän myös muistutti monista Turun ammatti-instituutin työelämän yhteistyöhankkeista. 

Kärkihankkeena Turun ammatti-instituutissa on Laakeri - työelämäyhteistyö sujuvaksi Varsinais-Suomessa -hanke, jossa toteutetaan työpaikkaohjaajien koulutuksia ja täydennyskoulutuksia, luodaan alueellinen työssäoppimisen palvelupiste tuotteineen sekä kehitetään työssäoppimisen käytäntöjä yhteistyössä työelämän edustajien kanssa.

Liitteenä: 

Lisätiedot:

  • Jarmo Linkosaari, lehtori, koulutuskoordinaattori, puh. 050 5185811

Sivua viimeksi päivitetty 20.4.2012 13:01 ja sivu on julkaistu 20.4.2012 13:01

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi