Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

11.6.2012

Lasten rockfestarilla rokataan, leikitään ja pidetään hauskaa

pelle miljoona

Yllä: Pelle Miljoona United

ohilyönti
Yllä: Pentti Rasinkangas & Ohilyönti
kengurumeininki
Yllä: Kengurumeininki

Tulevana lauantaina ja sunnuntaina 9.–10.6. järjestetään Turun Seikkailupuistossa lasten rockfestivaali Seikkisrock. Esiintymässä on joukko lastenmusiikkiyhtyeitä sekä lasten omia rockbändejä. Festaritunnelmaa lisäävät erilaiset teatteriesitykset ja alueella puuhailevat sirkustaiteilijat.

Lauantain pääesiintyjänä pomppii Kengurumeininki. Sunnuntaina koko Seikkisrock-festarit päättää punk-legenda Pelle Miljoona United. Pelle Miljoona esiintyy Seikkisrockissa jo toisen kerran, kun vuoden 2007 festarikeikka sai pikkurokkaajien jalat vipattamaan!

Festivaaleilla keikalla ovat myös lastenmusiikkia esittävä Isät vs. Äidit -porukka. Turusta ja lähialueelta koottu ryhmä tavallisia vanhempia on koko kevään sanoittanut ja säveltänyt uutta lastenmusiikkia ammattilaisten johdolla. Lapset saavat toimia tuomareina ja päättävät äänestäen kummat tekevät parempaa lastenmusiikkia, Isät vai Äidit.

Joka kesä Seikkisrockin lavalle on noussut myös lasten omia bändejä. Tänä vuonna lapsibändeistä paikalla ovat Säpäle Salosta ja Naantalista kotoisin oleva Suddenly Smiles. Rockjuhlaa villitsevät myös Seikkisrockin omat housebändit Merkkarit sekä Rytmi-Ritva & Rotukollit.

Seikkisrock on panostanut turvalliseen ja viihtyisään festivaalialueeseen. Alueelta löytyvät lastenhoitohuone, lukuisia wc:tä, SPR:n ensiapupiste ja info. Nälän ja janon yllättäessä tarjolla on pientä suolaista sekä makeaa purtavaa myyntikojuista ja Seikkailupuiston omasta kioskista.

Kestävää kehitystä lapsille ja aikuisille

Seikkisrockissa nähdään jo seitsemännen kerran Lasten Maailmankylä, jonka tavoitteena on kestävän kehityksen esille tuominen lapsille ja aikuisille. Tänä vuonna lapset voivat Anarkistimarttojen työpajassa askarrella kierrätysmateriaaleista. Lasten Maailmankylässä voi myös tutustua paikallisiin kierrätysdesignia ja ekologisia tuotteita myyviin tahoihin.

Lasten Maailmankylässä järjestetään myös lelunkeräys, johon vastaanotetaan ylimääräisiä ja ehjiä, mutta turhaksi käyneitä leluja. Leluja lahjoittaneet saavat valita itselleen yhden jo lahjoitetuista leluista kiitokseksi. Festivaalin aikana kerätyt lelut lahjoitetaan eteenpäin niitä tarvitseville.

Ennakkolippuja voi ostaa Seikkailupuistosta ja Lippupalvelusta. Alle 2-vuotiaat pääsevät festareille ilmaiseksi ja EU:n aktiivisen ikääntymisen teemavuoden kunniaksi isovanhemmat puoleen hintaan.

Seikkisrockin järjestää Vilperi ry yhteistyössä Turun kaupungin nuorisoasiainkeskuksen alaisen Seikkailupuiston ja Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden kanssa.

 

seikkisroc_logo

Lisää Seikkisrockista


Sivua viimeksi päivitetty 11.6.2012 10:09 ja sivu on julkaistu 10.6.2012 1:14

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi