Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

30.7.2012

1974 Tribute to ABBA

"Frida" ja "Agneta"

Disco-pallon alla
Yleisö saattoi muistella menneitä discopallon alla.
Jokiranta
Ennen keskiyötä salamat alkoivat siintää pilviverhon takaa.

Salamointi päätti festivaalilauantain

Tribuutti täytti teltan

DBTL-lauantain kansainvälinen esiintyjä oli 1974 Abba Tribute Show, joka kiertää ympäri maailmaa nimensä mukaisesti ABBA:n lauluja esittäen. Menestys oli taattu myös DBTL:n Pääteltassa.

Nähtävästi Ruotsin musiikkimaailman ensimmäinen suuruus ei koskaan menetä suosiotaan. Niin ainakin voisi päätellä DBTL:n Pääteltassa, kun festivaaliyleisö sulloutui tanssimaan ja laulamaan ABBA-hittejä vuosien takaa.

1974 Abba Tribute Show on esiintynyt muun muassa Kylie Minoguen ja Rod Stewartin kanssa. Aileen Mclaughlin, TJ Davis, Robin Scott ja Jules Dodd ovat esittäneet ABBA-hittejä jo 14 vuotta.

Esitystä voisi luonnehtia campiksi, ja itseironisesti myös 1974 Abba Tribute Show'n miesjäsenet, "Björn" ja "Benny" asiaan suhtautuivat. Suuren disco-pallon alla ABBA:n ehtymätön hittiputki upposi kuitenkin otolliseen maaperään ja yhteislaulu soi äänekkäämmin kuin täysimittaisella stadionilla.

Rokimpi cover-biisien linja kuultiin "Fridan" ja "Agnetan" vaatteidenvaihdon aikana, kun Pääteltassa raikasivat Bon Jovin Livin' On A Prayer sekä Europen Final Countdown.

Encoren jälkeen kaikki poistuivat tyytyväisinä kimalteiden alta pimenevään iltaan elettyään hetken nuoruuttaan uudelleen.

Salamat voittivat Dingon

Perjantai-iltana uppoamassa ollut ravintolalaiva Katarina palveli myös asiakkaitaan tuttuun tapaan. Huoltotöiden yhteydessä avattu ikkuna sai aikaan evakuoinnin perjantaina ennen klo 22 ja palokunnalle parin tunnin pumppausurakan, jotta laiva pysyi pinnalla.

Tänä kesänä niin harvinainen hellepäivä tuntui tuoneen kaikki turkulaiset Aurajokirantaan. Jokirannan laivat ja ravintolat pullistelivat väkeä, ja pussikalja-piknik oli suosituin illan aloitustapa.

Uskomattoman lämmin lauantai kääntyi sunnuntaiksi luonnon järjestämän valoshow'n siivittämänä. Ukkosmyrsky oli niin voimakasta, että Pääteltassa Dingo joutui keskeyttämään keikkansa turvallisuussyistä.

Aiheeseen liittyen

Lue lisää


Sivua viimeksi päivitetty 30.7.2012 10:39 ja sivu on julkaistu 29.7.2012 4:08

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi