Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

 

Liikuntakartat

Liikuntapaikkakartta

Liikuntapalvelukeskus julkaisee Liiku Turussa -karttaa, jonka toisella puolella on seudun kaikki liikuntapaikat ja toisella puolelle pyörätiet. Liikuntapaikkakarttaa on saatavana painettuna mm. uima-, jää- ja jalkapallohalleista, kirjastoista, Turku-pisteestä, Turku Touringista, pyöräilyliikkeistä ja liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta. Kartasta on ilmestynyt kesäkuussa 2011 uusi, päivitetty versio.

Kartat pdf-tiedostoina: liikuntapaikkakartta (pdf) 2,3 Mt ja pyörätiet 4,8 Mt. Tarkemmat, mutta tiedostokooltaan huomattavasti suuremmat kartat: liikuntapaikkakartta (12 Mt) ja pyörätiekartta (17 Mt).

Liikuntapaikat ja pyörätiet löytyvät hyvin myös Turun seudun opaskartalta verkosta.


Teemakarttoja

Paavonpolkujen kartat

omana verkkosivunaan www.turku.fi/paavonpolut

Kätkösuunnistus

Kuralan kylämäen kätkösuunnistusrata

Talvilajien liikuntapaikat

Talvilajien liikuntapaikat Turussa

Kulttuurikuntoilureitistö-kartat

www.turku.fi/kulttuurikuntoilu

Liiku luannos Itäisen Turun liikuntapaikkoja -kartta

Itäisen Turun liikuntapaikat on koottu Liiku luannos -karttaan. Alueella on runsaasti vehreitä alueita luonnossa liikkumiseen. Lisäksi löytyy monenlaisia liikuntapaikkoja niin kesä- kuin talviliikuntaan.

Lauste-Vaala-Huhkola-kartta

Lausteen, Vaalan ja Huhkolan liikunta- ja ulkoilupaikat on koottu karttaan, joka opastaa vaikkapa Mikkolanmäen huikeisiin maisemiin tai tutustumaan ulkokuntoilulaitteisiin Lausteen Lehmänlahteen. Taskukokoisen kartan voi noutaa mm. liikuntapalvelukeskuksesta Kupittaalta, Varissuon kirjastosta sekä Turkupisteestä.

Porrastelu-kartta

Porrastelu-kartan avulla pääsee nauttimaan keskustalenkkeilystä aivan uudella tavalla. Kaupungin keskustaan on suunniteltu kolme paljon portaita sisältävää kävelyreittiä, joilla sekä kunto että tietämys kaupungin historiasta lisääntyvät samalla kertaa. Kartta on päivitetty kesällä 2011.Karttaa on saatavana myös paperisena versiona.

ArkkitehTOUR-kartta

Arkkitehtour-kartta sisältää tiiviin tietopaketin keskusta-alueen arkkitehtuurista ja kaupunkikuvan kehittymisestä. Kartassa on kaksi reittivaihtoehtoa. Kartta on päivitetty kesällä 2011 ja toistaiseksi siitä on vain sähköinen verkkoversio. Karttaa on saatavana myös paperisena versiona.


Patsastelu-kartta

Patsastelu-kartan avulla voit lähteä tutustumaan Turun kaupungin keskusta-alueella sijaitseviin ulkoveistoksiin. Karttaan on suunniteltu kolme eri reittivaihtoehtoa. Kartta on päivitetty kesällä 2011 ja toistaiseksi siitä on vain sähköinen verkkoversio. Karttaa on saatavana myös paperisena versiona.

Ulkoilijan Aurajoki -kartta

Ulkoilijan Aurajoki on ulkoilu- ja kulttuurikartta, joka sisältää mm. kolme eri reittivaihtoehtoa sekä tietoa Aurajokivarren kulttuurikohteista ja ympäristötaideteoksista. Reitit kulkevat pitkin Aurajoen rantoja Turun linnasta aina Kuralan kampiförille saakka.
Karttojen jakelupaikat ja sähköinen kartta


Ihastu Itä-Turkuun

Ihastu Itä-Turkuun -karttaan on koottu kävely- ja pyöräilyreittejä sekä bongauspisteitä Itä-Turussa. Kartan avulla voi löytää mielenkiintoisia uusia arkiliikuntaan soveltuvia reittejä ja lisäksi tutustua mielenkiintoisiin kohteisiin. Karttaan on kerätty reitin varrelta 11 tutustumisen arvoista bongauspaikkaa. Esimerkiksi kuinka moni on tullut vierailleeksi kolerahautausmaalla, jonne haudattiin 1800-luvun alussa yli 200 turkulaista koleran uhria. Karttaa on saatavilla painettuna mm. Turku-Pisteestä, Varissuon ja Nummen kirjastoista.


Mälikkälän alueen ulkoilukartta

Mälikkälän kaupunginosasta on tehty ulkoilukartta. Mälikkälä on oivallista retkeily- ja ulkoiluseutua, sillä alueella on mm. soita ja korkeita näköalakallioita. Karttaa on saatavana painettuna mm. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelupisteestä (Blomberginaukio 4).

Ulkoilureitit Turun Seudun Karttapalvelussa

Turun Seudun Karttapalvelun Ulkoilureitit -kartta sisältää kuntoradat, retkeilyreitit ja Paavo Nurmi maratonreitin.Ulkoilureitit-kartta valitaan karttapalvelun vasemman laidan alasvetovalikosta.

Karttapalvelussa voit myös mitata kulkemasi matkan pituuden käyttämällä mittatyökalua.

kartat


suomenkielinen versio | svensk version

Sivua viimeksi päivitetty 19.3.2015 14:56 ja sivu on julkaistu 6.9.2006 10:43

Muut nostot

Turku liikkeelle
Poweraction_logo
uimahallit
Tapahtumakalenteri
Facebook
YouTube
Kesä

    Lisätoiminnot

    Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

    © 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
    Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi