Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Brinkkalan galleriassa 4.7.–3.8.2014

Jakub Malinowski: Bound diary

Malinowskin figuratiivisissa maalauksissa keskeisenä teemana ovat ihmishahmot jotka koostuvat aidoista ja kuvitelluista elementeistä. Käyttäen visuaalista syntteesiä taiteilija luo illuusion avaruudesta. Näkyvät ja piilossa olevat elementit kumuloituvat antaen katsojalle mahdollisuuden tulkita teoksia moniselitteisesti ja avoimesti.

Vanhan Raatihuoneen galleriassa 4.7.–3.8.2014

Ulla Aatinen: Kertomuksia kaipuusta

Ulla Aatisen näyttelyssä Kertomuksia kaipuusta päästään matkalle taivaan halki, unelmoidaan ja kaivataan korkeuksista. Aatinen pyrkii teoksillaan tavoittamaan tunteen, joka syntyy kun lentää kaukana yläilmoissa, poissa kavalasta maailmasta.

Galleria Bernerissä 4.7.–7.9.2014

Mollu Heino ja Pasi Eerik Karjula: YKSIN KAKSIN

Heinä-elokuun ajan Galleria Bernerissä on esillä Mollu Heinon maalauksia ja Pasi Eerik Karjulan puu-veistoksia.Taideopinnoissaan 1980-luvulla toisiinsa tutustuneiden taiteilijoiden yhteisnäyttely YKSIN KAKSIN käsittelee maailmassa oloa, sen yksinäisyyttä ja rajuutta.

,

Ullakkogalleriassa 4.7.–3.8.2014

Kirsi-Maria Aho: Funny Farm

Kirsi-Maria Ahon naivistisissa maalauksissa tarunomaisesti puetut eläimet ottavat ihmisen roolin. Funny Farm -näyttelyn hahmot ovat monille tuttuja myös KOP-kolmiossa majailevasta Primavera-hylkeestä, jonka Aho toteutti Hej hylje -projektiin vuonna 2011.

Muut nostot

Vanhan Suurtorin vuokrattavat tilat
Turun Taidelainaamo
Turun keskiaikaiset markkinat

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio