Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Opastetutu kierrokset kesällä 2014

Osallistu opastetuille kierroksille ja kuule Luostarinmäen mielenkiintoisesta historiasta ja käsityöläisistä. Nyt myös lapsille omat Käsityöläisten jäljillä -opastukset.

Käsityötaidon päivien ohjelma

Käsityötaidon päivien ohjelma

Luostarinmäen Käsityötaidon päivillä vierailee 50. kertaa perinnesoitinrakentaja Jarkko Aallonloiske. Lisäksi voit tavata kymmeniä eri alojen käsityöläisiä, ja lauantaina vatsastapuhujan. Tervetuloa!

Niin mitkä Käsityötaidonpäivät?

Käsityötaidonpäivät 20.–24.8.2014

Käsityötaidon päivät herättävät jälleen henkiin monta museon vähemmän käytettyä verstasta kun Kultaisen Omenan Killan mestarit ja kisällit saapuvat Luostarinmäelle esittelemään työtään ja taitojaan. Paikalla on useita kymmeniä käsityötaitajia viiden päivän ajan.

 

Luostarinmäen käsityöläismuseo

Luostarinmäki on Turun ainoa yhtenäinen puutaloalue, joka säilyi vuoden 1827 palosta. Yli 200 vuotta vanhat rakennukset sijaitsevat alkuperäisillä paikoillaan. Niihin on sisustettu sekä käsityöläisten asuntoja että yli 30 eri alan verstasta esittelemään esiteollisen ajan kaupunkikäsityön historiaa. Kesäaikaan verstaissa työskentelee käsityöläisiä.

Käsityöläismuseo on kansainvälisesti tunnettu kohde. Vuonna 1984 museolle myönnettiin FIJET:in, matkailualan kirjailijoiden ja toimittajien kansainvälisen liiton palkinto, "Kultainen Omena". Vuoden kohokohta ovat elokuussa järjestettävät Käsityötaidon päivät, jolloin Kultaisen Omenan Killan mestarit ja kisällit esittelevät noin neljääkymmentä eri käsityöammattia ja taitoa.


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 7.1.2013 11:45 ja sivu on julkaistu 21.3.2005 11:43

Muut nostot

Teemaopastuksia
Varaa käynti LM banneri
FB_button
Instagram

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio