Museokaupat ovat tulvillaan lahjoja ystäville, lapsille, isovanhemmille, opettajille, ihan kaikille.

Museokaupat

 • Apteekkimuseo ja Qwenselin talo
  Avoinna tisu klo 1018
  Läntinen Rantakatu 13b
 • Turun linna (sisäpihalla)
  Avoinna tisu klo 1017.45
  Linnankatu 80
 • WAM
  Avoinna ti, pe–su klo 10–17, ke–to klo 11–20
  Itäinen Rantakatu 38

Museokauppa kauppakeskus Hansassa 15.11.–23.12.

Hae joulukortteihin yksilöllinen Luostarinmäen postileima Hansan museokaupasta!

 

 

 

Museokaupat löydät Apteekkimuseosta ja Qwenselin talosta, Turun linnasta, WAMista sekä kauppakeskus Hansasta 15.11.–23.12.

Käsityönä tuotettu museohunaja sopii pakettiin kuin pakettiin ja Turun linna -muotilla valmistuu yksilölliset piparkakut lahjaksi tai itse syötäväksi. Museokortti puolestaan vie lahjan saajan vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle yli 300 museoon.

Luostarinmäen museokaupan ollessa suljettu Luostarinmäen museokaupan tuotteita on myynnissä Hansan museokaupassa
Valikoimassa on Luostarinmäen verstaissa valmistettuja käsityötuotteita kuten viilivateja, turkistossuja, puuvakkoja ja hopeakoruja sekä perinteisiä joulukoristeita kuten tuomaanristejä ja tonttuhaitareita. Joulurauhanjulistuspaperiin käärityt käsintehdyt kynttilät tuovat tunnelmaa omaan kotiin ja ilahduttavat lahjan saajaa. Hansan museokaupasta löytyy lisäksi laaja valikoima myös muiden museokauppojen tuotteita.

Huom! Luostarinmäen postileimat joulukortteihin saa tänä vuonna Hansan museokaupasta.

Apteekkimuseon ja Qwenselin talon museokaupasta löytyy mm. Sköna Tingin ihania joulukortteja sekä käsityönä valmistettuja upeita Modo Mion koruja ja Mokkapuun vegaanista suklaata ja kaakaota. Valikoimasta löytyy myös lasipuhallustöitä, kuten suloinen suolasiili ja kaunis ja käytännöllinen kastelupallo. Lapsille löytyy mm. kirja, jonka sisältä paljastuu viktoriaanisen ajan nukkekoti ja pehmoalligaattori, jonka esikuva löytyy museon puolella..

Turun linnan museokaupasta löytyy mm. Suomessa valmistettu jouluinen Kanelimamma-sarja, johon kuuluu joulutoffee, piparikahvi ja joulutee. Käsityönä valmistettu Turun linnan muotoinen juustohöylä sopii kauniisti joulupöydän kattaukseen ja jouluherkut valmistuvat pläkkisepän valmistamalla Turun linna -piparkakkumuotilla. Lasten paketteihin löytyy käsityönä valmistettuja ritarin ja linnanneidon varusteita, kuten kilpiä, miekkoja, kruunuja, viittoja, keppihevosia ja -lohikäärmeitä.

Tervetuloa joululahjaostoksille museokauppoihin!

Joululahjavinkit museokaupoista. Turun linnan piparkakkumuotti 5,50 €, Museohunaja 9 €, Valtakunnallinen museokortti 72 €.