Koe WAMin kesänäyttely Anu Pentik – Alussa oli siemen nyt myös digisti! Digimuseo on sisäänkäynti museoon kotisohvaltasi. Vieraile näyttelyissä itsenäisesti tai osallistu opastetuille kierroksille porukalla.

Näyttely Anu Pentik – Alussa oli siemen esittelee Pentikin uusinta taiteellista tuotantoa. Museon tiloihin suunnitellussa kerronnallisessa kokonaisuudessa keramiikka taipuu taidokkaasti elämänkaaren teemojen mukaan leijailevista siemenistä hiiltyneiksi puiksi.

Näyttely on esillä WAMissa 19.9.2021 asti ja Digimuseo.fi-palvelussa 10.10.2021 asti.

Digimuseo on aina avoinna

Digimuseossa voi tutustua WAMin vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Apteekkimuseon ja Qwenselin talon entisajan rohtoihin ja 1700-luvun sisustukseen ylhäisessä turkulaiskodissa, lähteä kaupunkikierrokselle vuoden 1827 Turkuun sekä vierailla muissa upeissa museokohteissa ympäri Suomen.

Digimuseo.fi:n toiminnasta vastaa yhteiskunnallinen yritys Yhteinen Perintö Oy. Sen omistajia ovat Suomen museoliiton hallinnoima FMA Creations Oy ja John Nurmisen Säätiö. Yhteinen Perintö Oy:n visiona on olla kulttuuriperinnön digitaalisten palveluiden ensisijainen toimittaja. Yrityksen tavoite on auttaa museoita menestymään digitaalisessa toimintaympäristössä. Lue lisää digimuseo.fi -palvelusta.

Uutisnoston kuva: Anu Pentik – Voikukkapelto, 2019–2020, keramiikka ja puu, yksityiskohta. Kuva: Tanu Perintö.

Asiasanat: