Upeissa historiallisissa tiloissa järjestät niin pienet kuin suuret perhejuhlat, yritystilaisuudet, kokoukset ja seminaarit. Tutustu vuokrattaviin tiloihin Turun linnassa, Brinkkalassa, WAMissa, Kuralan Kylämäessä ja Luostarinmäellä.

Tutustu tiloihin tästä

Tiedustelut ja varaukset

 

Turun linna

Kaikille tuttu Turun maamerkki tarjoaa upeat puitteet yritys- ja perhejuhliin sekä kokouksiin ja seminaareihin. Renessanssiaikaisessa juhlakerroksessa tilaisuuden voi järjestää Kuninkaan- tai Kuningattarensalissa, Kuningattarenkamarissa tai Eteläisessä salissa. Ylimmän kerroksen upea Bryggman-sali soveltuu erityisesti luentojen ja seminaarien järjestämiseen.

Brinkkala

Vanhalla Suurtorilla sijaitseva Brinkkala on ihanteellinen paikka juhlien ja kokousten järjestämiseen vanhan Turun sydämessä. Joulurauhan julistuksestakin tutun rakennuksen huoneet on entisöity vuoden 1886 asuun ja tarjoavat edustavat puitteet tilaisuuksille. Huoneita voi yhdistellä tai ottaa käyttöön koko juhlakerroksen. Tiloista on historialliset näkymät Vanhalle Suurtorille ja Turun tuomiokirkolle.

WAM

WAMin aula on Aurajoen rannalla sijaitseva avara ja tyylikäs tila juhla- ja edustustilaisuuksiin. Tila huokuu 1960-luvun arkkitehtuuria atriumpihoineen Wäinö Aaltosen Suomen neito -veistoksen hallitessa tilaa.

Kuralan Kylämäki

Idyllisessä maalaismaisemassa, aivan kaupungin läheisyydessä sijaitsevat juhla- ja kokoustilat tarjoavat puitteet aitoa vanhan ajan maalaisromantiikkaa etsiville.

Luostarinmäki

Mestari on Vartiovuorenkadun varrella sijaitseva kodikas puutalohuoneisto, joka sopii pienimuotoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tila koostuu kahdesta huoneesta ja keittiöstä. Tila sijaitsee keskustan tuntumassa Luostarinmäen museokorttelin läheisyydessä.