Kouluille

Hyvä tietää

  • Kaikki turkulaiset perusopetuksen oppilaat (1–9 lk.) pääsevät ryhmänä opettajansa johdolla museoon ilmaiseksi.
  • Huom! Ei voimassa toukokuussa 2021: Kaikki turkulaiset toisen asteen opiskelijat pääsevät ryhmänä opettajansa johdolla museoon ilmaiseksi.
  • Muille koululaisryhmille maksu on 2,50 € / oppilas.
  • Ryhmäkäynti varataan etukäteen museon kassalta numerosta 02 262 0850. Samasta numerosta voi halutessaan tilata oppaan.
  • Koululaisryhmille opastuksen hinta on 40 € (ryhmä max. 30 henkilöä).
  • Koululaisryhmät, jotka tilaavat opastuksen, voivat vierailla näyttelyissä myös aamuisin ennen museon aukeamista.

Kysy lisää

Huom! Suosittelemme ryhmäkäynnin varaamista etukäteen museon kassalta puh. 02 262 0850. Samasta numerosta voi halutessaan tilata oppaan.

Elävöitystä opintoihin 

Taidemuseo tarjoaa monelle oppiaineelle elävöitystä. Nykytaide laajenee kaikkia aisteja koskevaksi kokemiseksi tai ottaa kantaa päivänpolitiikkaan ja historiaan. Kuvataide sanallistuu kirjallisuudeksi, välittää tietoutta toisesta kulttuurista tai havainnollistaa vaikkapa valon ja värin fysiikkaa. Ota taidemuseo rohkeasti osaksi opintosuunnitelmaa.

Infotilaisuus opettajille

WAMissa järjestetään opettajille infotilaisuus jokaisen päätilanäyttelyn yhteydessä. Infotilaisuus pidetään yleensä heti näyttelyn avajaisia seuraavana maanantaina. Infotilaisuudessa esitellään museon näyttelyt ja kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Tarkoituksena on antaa eväitä ryhmäkäynnin tai museo-oppitunnin valmisteluun, museovierailuun ja jälkityöstämiseen.

Museon infopostilistan jäsenille lähetetään tilaisuudesta erillinen kutsu. Jos et vielä kuulu opettajien postilistalle, voit liittyä sille lähettämällä yhteystietosi museolehtorille.

 

Asiasanat: