Päiväkodeille

Varaa ryhmäkäynti ennakkoon

  • Ryhmäkäynti varataan etukäteen sähköpostitse: wam@turku.fi. Samalla voi halutessaan tilata oppaan.
  • Opastuksen hinta on 40 € (ryhmä enintään 30 henkilöä).

Kysy lisää

Kurahousuissa museoon

Nykytaide aukeaa lapsille mutkattomasti. Taidemuseokäynnistä kannattaa tehdä luonteva osa varhaiskasvatusta. Taidetta ei tarvitse aina ymmärtää, mutta siitä voi silti nauttia. Lapsista löytyy luovuutta ja näkemystä yllättäville ja ihastuttaville tulkinnoille. Kurjanharmaan kurahousupäivän voi korvata leppoisalla kurkistuksella taiteen maailmaan tai täydentää aurinkoinen päivä ajatuksia herättävällä taidemuseoretkellä. Kurahousuille ja muulle varustukselle on juuri sopivasti tilaa museon naulakoissa.

Päiväkoti- ja eskariryhmät

Päiväkoti- ja eskariryhmät pääsevät ohjaajansa johdolla museoon ilmaiseksi. Tilaamalla opastuksen päiväkotiryhmät voivat vierailla myös aamuisin ennen museon aukeamista. Esikouluryhmille ja 5-vuotiaiden päiväkotiryhmille tarjotaan keskimäärin kerran vuodessa myös maksuttomia opastuksia, joihin lähetetään erillinen kutsu s-postitse.

Infotilaisuus opettajille

WAMissa järjestetään opettajille infotilaisuus jokaisen päätilanäyttelyn yhteydessä. Infotilaisuus pidetään yleensä heti näyttelyn avajaisia seuraavana maanantaina. Infotilaisuudessa esitellään museon näyttelyt sekä kerrotaan tulevasta ohjelmasta. Tarkoituksena on antaa eväitä ryhmäkäynnin valmisteluun, museovierailuun ja jälkityöstämiseen. Päiväkotien opettajat ja ohjaajat ovat tervetulleita opettajien infotilaisuuksiin.

Museon infopostilistan sekä Turun museoiden museopostilistan jäsenille lähetetään tilaisuudesta erillinen kutsu. Jos et vielä kuulu opettajien postilistalle, pääset mukaan lähettämällä yhteystietosi museolehtorille.

 

Asiasanat: 
Kaupunginosa/Alue: